englishProject Fotografie - Sample set

Tool en sample set
Alle kennis die we delen en opdoen tijdens het project wordt opgenomen in een digitale tool die gratis ter beschikking komt in het Nederlands en Engels. Het voorbeeld hiervoor is de Plastic tool, die we tijdens het pilot project ontwikkelden: plastic.tool.cultureelerfgoed.nl. Bij de fotografietool hoort een sample set van referentiematerialen die je helpen bij het identificeren van foto’s. We hebben vijfenveertig voorbeelden (samples) gekozen die representatief zijn voor de collecties fotografische kunstwerken in Nederlandse musea. Het gaat deels om procedés die obsoleet zijn, waarvan de beschikbaarheid van het materiaal eindig is. Fotorestaurator Clara von Waldthausen, opleider binnen het project, heeft met haar contacten in Nederland, Duitsland en de V.S de lijst met gewenste samples compleet gekregen.

Eénmalige aanbieding
Wij kunnen de gehele sample set binnen het project laten produceren voor een speciale prijs.
De benaderde bedrijven geven vrijwel allemaal een fikse korting vanwege de aantallen die we willen bestellen (we gaan voorlopig uit van honderd stuks per sample) en omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan het project.
— De dertien musea die deelnemen aan het project ontvangen één complete sample set gratis, omdat zij drie jaar lang investeren in het project (geld en mensuren).
— Andere SBMK partners betalen de kostprijs: in plaats van € 2206, - (ex btw) kost de complete sample set € 1362,- (ex btw); een korting van ruim 800 euro.
— Alle andere geïnteresseerden betalen € 1462,- (ex btw). Op de kostprijs komt een ‘handling fee’ van € 100,-. Dit bedrag is exclusief eventuele verzendkosten.

Bestel nu!
Om de sets op tijd klaar te hebben voor de eerste fotopraktijkdagen (losse onderdelen geproduceerd, gesorteerd, gebundeld, gelabeld, verpakt) moeten we alles binnenkort al gaan bestellen. Dat wil zeggen dat we deze complete set met vijfenveertig samples voor deze prijs alleen kunnen garanderen als je ’m vóór 1 december 2020 bestelt.
Wil je zeker zijn van een complete sample set voor een unieke prijs, bestel ’m dan nu via aanmelden@sbmk.nl. Als je graag een set wil hebben, maar daarvoor een betalingsregeling nodig hebt, neem dan even contact op.

De inhoud en kosten van de sample set vind je hier (pdf).
gerelateerde projecten
Project Fotografie

documenten